Verhuurservice

Maak gebruik van onze verhuurservice om een onvergetelijk feest of evenement te organiseren. Party-Rent, een onderdeel van John Vanderfeesten Dranken en Party-rent BV, is een flexibel en dynamisch verhuur bedrijf voor party-benodigdheden. Wij ontzorgen u volledig, zodat u zich helemaal kunt focussen op de verdere organisatie van uw feest of evenement.

 

Feestje? Alles is mogelijk met onze verhuurservice

Wanneer u kiest voor onze verhuurservice, dan weet u zeker dat u luxe feestmaterialen van topkwaliteit zult ontvangen. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan producten aan: van tafelkoelers tot aan barkrukken. Daarom kiest u voor onze totaalverhuur!

Wat is Party-Rent ?

Wat is Party-Rent ?

Party-Rent bestaat uit een team van enthousiaste mensen met frisse ideeën wanneer het gaat om het snel en doeltreffend inrichten van grote en kleine evenementen. Bij de organisatie van een feest komt nogal wat kijken. Wat is de opzet van het feest, welke zijn uw ideeën, hoe de juiste snaar te raken, hoe zal de inrichting eruit zien, etc.? Dit zijn allemaal vragen die op u afkomen en door Party-Rent probleemloos ingevuld kunnen worden door middel van onze uitgebreide verhuurservice.

Wat doet Party-Rent ?

Wat doet Party-Rent ?

Na een eerste oriënterend gesprek maakt Party-Rent een actieplan met een op uw budget afgestemd kostenplaatje. Ideeën worden uitgewerkt en materialen gereserveerd. Met onze verhuurservice zorgen wij ervoor dat uw evenement een feest wordt zonder zorgen vooraf en zonder werk achteraf. Uw feest wordt zo ook voor uzelf een écht feest.

Verhuurmaterialen Bestellen
Wat kan Party-Rent ?

Wat kan Party-Rent ?

Door de ideale combinatie van verhuurmaterialen en verhuur van drank onder één dak, kunnen wij de volledige verzorging van uw feest in handen nemen. Party-Rent biedt u de bijna onuitputtelijke keuze aan materialen en dranken die het organiseren van party’s, recepties, barbecues, tuinfeesten, bedrijfspresentaties en vele andere evenementen niet alleen vlotter doen verlopen, maar in vele gevallen die gelegenheden tot onvergetelijke evenementen doen uitgroeien.

Sfeerfoto’s

pin

Bezorgservice

Als u kiest voor onze verhuurservice, dan kunt u de spullen zelf afhalen bij onze zaak. U kunt er ook voor kiezen om de materialen bezorgd te krijgen. Wij zullen altijd proberen onze planning hierbij aan te passen aan uw wensen. De bezorgkosten en de verhuurmaterialen kunt u bij de chauffeur afrekenen. U heeft vooraf een mail van ons ontvangen met het exacte bedrag. Indien u met pinpas wilt betalen, dit gaarne vooraf kenbaar maken.

Verhuurchecklist

Het organiseren van een feest kan soms een hele opgave zijn. Het belangrijkste is natuurlijk dat u de volgende dag kunt zeggen: “Zo, dat was geslaagd!”. U kunt bij onze verhuurservice natuurlijk van alles huren, maar om u te helpen hebben we een checklist gemaakt van belangrijke en veel gekozen items:

Biertap

Tafeltap

Statafel

Statafelrokken

Barkrukken

Klapstoelen

Glazen

Koffiekopjes

Koffiezetapparaat

Tent

Reuze parasol

Plaats nu een bestelling

Huurders service

Prijslijst | Gebruiksaanwijzingen | Voorwaarden

Plaats online een bestelling of neem contact met ons op

Door te kiezen voor onze evenementenverhuur, zorgt u voor een geslaagd feest of evenement! Maak daarom gebruik van onze verhuurservice. Bekijk onze uitgebreide bestellijst en neem contact met ons op om een bestelling te plaatsen. Het is ook mogelijk om online een bestelling te plaatsen.

verhuurservice vanderfeesten