Verhuurservice

Feestje? Alles is mogelijk

Wat is Party-Rent ?

Wat is Party-Rent ?

Party-Rent, een onderdeel van JOHN VANDERFEESTEN DRANKEN EN PARTY-RENT BV, is een flexibel en dynamisch verhuur bedrijf voor party benodigdheden. Party-Rent bestaat uit een team van enthousiaste mensen met frisse ideeën wanneer het gaat om het snel, doeltreffend inrichten van grote en kleine evenementen. Bij de organisatie van een feest komt nogal wat kijken. Wat is de opzet van het feest, welke zijn uw ideeën, hoe de juiste snaar te raken, hoe wordt de inrichting…..?
Allemaal vragen die op u afkomen en door Party-Rent probleemloos ingevuld kunnen worden.
 Wat doet Party-Rent ?

Wat doet Party-Rent ?

Na een eerste oriënterend gesprek maakt Party-Rent een actieplan met een op uw budget afgestemd kostenplaatje. Ideeën worden uitgewerkt, materialen gereserveerd. Wij kunnen er voor zorgen dat uw evenement een feest wordt zonder zorgen vooraf en zonder werk achteraf.Uw feest wordt een echt feest ook voor uzelf.
Maak eens een vrijblijvende afspraak! ! !
Verhuurmaterialen Bestellen
 Wat kan Party-Rent ?

Wat kan Party-Rent ?

Door de ideale combinatie van verhuurmaterialen en dranken onder één dak, kunnen wij de volledige verzorging van uw feest in handen nemen. Party-Rent biedt u de bijna onuitputtelijke keuze aan materialen en dranken die het organiseren van party’s, recepties, barbecues, tuinfeesten, bedrijfspresentaties en vele andere evenementen niet alleen vlotter doen verlopen maar in vele gevallen die gelegenheden tot onvergetelijke evenementen doen uitgroeien.

Sfeerfoto’s

pin

Bezorgservice

Als u materialen huurt kunt u de spullen zelf afhalen bij onze zaak. U kunt er ook voor kiezen om de materialen bezorgd te krijgen. Wij zullen altijd proberen onze planning hierbij aan te passen aan uw wensen.
De bezorgkosten en de verhuurmaterialen kunt u bij de chauffeur afrekenen. U heeft vooraf een mail van ons ontvangen met het exacte bedrag. Indien u met pin-pas wilt betalen dit gaarne vooraf kenbaar maken.

Verhuur Checklist

Het organiseren van een feest kan soms een hele opgave zijn. Het belangrijkste is natuurlijk dat u de volgende dag kunt zeggen: “Zo, dat was geslaagd!” U kunt bij ons natuurlijk van alles huren, maar om u te helpen hebben we een checklist gemaakt van belangrijke en veel verhuurde items:

Biertap

Tafeltap

Statafel

Statafelrokken

Barkrukken

Klapstoelen

Glazen

Koffiekopjes

Koffiezetapparaat

Tent

Reuze parasol

Plaats nu een bestelling

verhuurservice vanderfeesten