Verhuur én slijterij in regio Stramproy

✔ Samenwerking met InBev Nederland N.V.

✔ Overzichtelijke verhuurchecklist

✔ Bezorgservice


Bij ons kunt u niet enkel terecht voor verhuur van feest- en evenementenartikelen: wij zijn ook een gerenommeerde slijterij in de omgeving Stramproy. John Vanderfeesten Dranken en Party-rent BV in Weert biedt een divers assortiment aan, bestaande uit voortreffelijke dranken en feestmaterialen van topkwaliteit. Bekijk onze uitgebreide bestellijst en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Bij ons kunt u niet allen terecht voor de verhuur van feestmaterialen: we zijn ook een slijterij nabij Stramproy

Neem contact op met ons


Evenementenverhuur Weert

Verhuur van feestmaterialen en een gerenommeerde slijterij in één

U kunt bij ons terecht voor de verhuur van feestartikelen, maar wij zijn ook een slijterij waar u dranken van topkwaliteit bestelt. John Vanderfeesten Dranken en Party-rent BV is daarom uw ideale partner voor de totaalverhuur voor evenementen. Daarnaast organiseren wij jaarlijks proeverijen op onze locatie in Boshoven. Hier proeft u meerdere bijzondere whisky’s uit alle delen van de wereld. Ook bieden wij voortreffelijke wijnen en heerlijke bieren aan. Door onze nieuwsbrief in de gaten te houden, weet u precies welke dranken wij aanbieden en blijft u op de hoogte van de aanbiedingen. Schrijf u daarom in voor onze nieuwsbrief!


Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

Wij zijn een totaalleverancier voor feesten en evenementen. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan luxe feestmaterialen, zodat u van ieder feest een succes maakt. Daarnaast verzorgen wij ook verhuur van drank, zodat u uw gasten altijd iets passends aanbiedt. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden voor verhuur van materialen of onze slijterij? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!