Totaalleverancier voor feesten in regio Nederweert

✔ Samenwerking met InBev Nederland N.V.

✔ Overzichtelijke verhuurchecklist

✔ Bezorgservice


Wij zijn dé totaalleverancier voor feesten in Nederweert en omgeving! Bij John Vanderfeesten Dranken en Party-rent BV in Weert kunt u terecht voor een zeer uitgebreid assortiment aan materialen om van ieder feest een succes te maken! Met onze overzichtelijke verhuurchecklist vergeet u tevens niets te bestellen, zodat u uw evenement tot in de puntjes voorbereidt.

Schakel ons in als uw totaalleverancier voor feesten nabij Nederweert

Neem contact op met ons


impressie verhuur vanderfeesten weert

Wij zijn uw totaalleverancier voor feesten

Doordat wij als totaalleverancier voor feesten zowel de verhuur van drank als de verhuur van luxe feestmaterialen op ons nemen, ontzorgen we u volledig. Bij ons kunt u onder meer terecht voor:

  • Bierfusten;
  • Broodmandjes;
  • Slingerverlichting;
  • Verlengsnoeren;
  • Kandelaars;
  • Tafels en stoelen.

Doordat we zo’n uitgebreid assortiment aanbieden, kunt u bij ons terecht voor de totaalverhuur voor evenementen en feesten.

Kies voor onze bezorgservice

Wanneer u kiest voor onze feestverhuur, dan kunt u de producten bij ons ophalen of meteen op locatie laten bezorgen. Door gebruik te maken van onze bezorgservice, hoeft u zich geen zorgen te maken over het transport. Daardoor kunt u zich volledig focussen op de verdere organisatie van uw feest.


Neem contact met ons op om uw materialen te bestellen

Kortom, als totaalleverancier voor feesten staan wij van begin tot einde voor u klaar! Wenst u meer informatie over de mogelijkheden bij ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie én u kunt via deze weg uw bestellingen plaatsen. Online bestellen is ook mogelijk.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!