Vanderfeesten Dranken en Party-rent Weert | Relatiegeschenken
Vanderfeesten dranken en party-rent is een slijterij en verhuurservice in de regio weert. Eveneens groothandel in dranken.
Vanderfeesten dranken en party-rent, verhuurservice, weert, slijterij, groothandel
18206
page-template-default,page,page-id-18206,page-child,parent-pageid-16064,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-6.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Relatiegeschenken

 

Aan het einde van het jaar wilt u natuurlijk weer uw waardering uitspreken naar uw relaties en medewerkers. Wij helpen u graag om het geschikte kerstpakket samen te stellen. Een groot of klein pakket: wijn, bier, gedistilleerd of gecombineerd met voedingsmiddelen.

Om het u gemakkelijk te maken, hebben wij ook dit jaar weer enkele relatiegeschenken samengesteld waarmee u verrassend kunt uitpakken.

Wij nodigen u graag uit in onze showroom om u persoonlijk te kunnen adviseren bij het uitzoeken of samenstellen van een pakket volgens uw eigen wensen, prijs en aantal. Ook kunnen wij ons voorstellen dat u er een kaart of cadeaubon bij wilt laten inpakken. Dit doen wij graag voor u.

Informeer nu