Groothandel

Zelstandig en in Samenwerking

 

John Vanderfeesten Dranken en Party-Rent BV is een volledig zelfstandig opererende drankengroothandel, echter door ons samenwerkingsverband met AB InBev NEDERLAND NV is onze inkoopkracht sterk verbeterd. Hierdoor is het mogelijk tegen zeer concurrerende prijzen Cafés, Restaurants, Bedrijfskantines en Instellingen te voorzien van dranken en diverse non food materialen.

 

AB InBev voert vele merken zoals Hertog Jan, Jupiler, Dommelsch en Leffe. Verder is ons assortiment buitenlandse bieren de laatste tijd flink uitgebreid.

 

Horeca is een dynamische, bruisende bedrijfstak. In alles gericht op het naar de zin maken van gasten. Wij helpen u daarbij met ons totaalpakket. Ons bedrijf levert haar producten met haar eigen wagenpark. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de goederen zelf op te halen

groothandel_heftruck

Evenementen

 

John Vanderfeesten Dranken en Party-Rent heeft jarenlange ervaring op het gebied van evenementen. Samen met de organisatoren van het evenement zorgen wij ervoor dat de drankverkoop logistiek een succes wordt.  We leveren aan kleine dorpsfeesten tot grote popfestivals.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we kunnen zien of we misschien iets voor elkaar kunnen betekenen.

Promo Nieuws

 

Aanbiedingsfolder voor de groot afnemers.

inbev
Vrumona
coca cola
groothandel vanderfeesten