Feestverhuur in regio Panningen

✔ Samenwerking met InBev Nederland N.V.

✔ Overzichtelijke verhuurchecklist

✔ Bezorgservice


Voor feestverhuur kunt u terecht bij John Vanderfeesten Dranken en Party-rent BV, in regio Panningen. Vanuit ons bedrijf in Weert bieden we altijd een passende oplossing voor onze klanten in de regio, zodat u van iedere feest een onvergetelijke bijeenkomst maakt. Wij hebben een overzichtelijke bestellijst én een handige checklist voor u samengesteld, zodat u niets vergeet. Zo maakt u van ieder feest gegarandeerd een succes!

 

Wanneer u kiest voor onze feestverhuur in regio Panningen, dan laat u uzelf volledig ontzorgen

Neem contact op met ons


impressie verhuur vanderfeesten weert

Ontdek het ruime assortiment en kies voor onze feestverhuur

Als het gaat om feestverhuur, dan staan wij voor u klaar! Wij bieden namelijk materiaalverhuur en verhuur van drank onder één dak. Dit maakt ons een totaalleverancier voor feesten! Bij ons kunt u onder meer de volgende dranken bestellen:

  • Speciaalbier (op aanvraag);
  • Alcoholvrije dranken;
  • Witte wijn.

Daarnaast bieden we een enorm aanbod aan luxe feestmaterialen. Dit varieert van cocktailvorkjes en borrelschalen tot aan rotan kamerschermen, tafels en stoelen en parasols. U zult dus gegarandeerd de producten vinden die uw feest doen slagen!


Bekijk onze uitgebreide bestellijst en kies voor onze bezorgservice

Heeft u interesse in onze feestverhuur en wilt u uzelf volledig laten ontzorgen? Dan schakelt u ons bedrijf in! Wij staan voor u klaar met totaalverhuur voor evenementen. Wist u bijvoorbeeld dat u ervoor kunt kiezen om uw materialen te laten bezorgen op de feestlocatie? Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het transport. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Schrijf u ook in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de maandelijkse aanbiedingen!

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!