Drankverhuur in regio Weert

✔ Samenwerking met InBev Nederland N.V.

✔ Bezorgservice

✔ Overzichtelijke verhuurchecklist


Voor drank uit de verhuur kunt u terecht bij John Vanderfeesten Dranken en Party-rent BV in Weert. Wij bieden onze producten aan in een zeer groot gebied: van Maarheeze en Budel tot aan Roermond en Panningen. Bevindt u zich in deze omgeving en wilt u producten bestellen? Dan kunt u uw bestelling ophalen bij onze groothandel, maar u kunt uw bestelling ook laten bezorgen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het transport!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

groothandel_heftruck

In onze verhuur vindt u altijd passende drank voor uw feest of evenement

In onze slijterij vindt u diverse heerlijke wijnen, gedistilleerde dranken, frisdranken én bieren. Wij hebben een samenwerking met InBev Nederland en bieden een bijna onuitputtelijke keuze uit overheerlijke dranken, zodat u iedere gast op uw feest of evenement iets passends kunt bieden. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit:

  • Wijn;
  • Alcoholvrije dranken;
  • Bierfusten.

Neem contact met ons op om een bestelling te plaatsen

Wilt u uw gasten voortreffelijke drank uit onze verhuur aanbieden en heeft u interesse in materiaalverhuur van onze slijterij? Neem dan gerust contact met ons op om gebruik te maken van onze service! U bereikt ons door te bellen naar 0495 540665 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Weet u precies wat u wenst en heeft u geen vragen over onze verhuurservice? Dan is het ook mogelijk om online uw bestelling te plaatsen. Wist u dat u ook ongeopende flessen retour kunt sturen? Daarom kiest u voor de totaalverhuur voor evenementen van John Vanderfeesten Dranken en Party-rent BV! Schrijf u ook in voor onze nieuwsbrief om op te hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

 

Wilt u meer weten over ons drankverhuur in Weert?

Neem contact op